Tinted Mudah Alih
Tinted Mudah Alih
Tinted Mudah Alih

Kongsi Dengan Rakan-rakan

PERHATIAN! UTK MEREKA YANG SEDANG MENCARI TINTED TAHAN PANAS, WARNA, RENYUK SERTA BLH TANGGAL & PASANG BALIK TNPA HAD DGN HARGA BAJET DI AREA LEMBAH KLANG. . . . ►Duit dah byk habis. Mungkin BERATUS ringgit, mungkin juga BERIBU ringgit dihabiskan utk pasang tinted tp bila masuk kereta tetap terasa BAHANG matahari?? . ►Aircond dah bukak level 3 pun masih lagi terasa panasnya? . ►Tinted baru jer pasang tak sampai setahun tapi warna dah pudar atau “bubble” yg timbul? . ►Pernah tak time panas terik bila korang masuk dalam kereta rasa macam masuk dalam OVEN?? .. . haaaaaaa kalau pernah kita geng.. hehe (dulu punya cite lerrr) . . ►kekadang sayu pulak tgk bila anak kecil menangis sebab tak tahan dengan bahang panas dalam kereta. . ►tambah2 lagi skrg ni kejadian pecah cermin kereta smakin menjadi-jadi. Pengalaman dari abe apih sendiri, hnya tertinggal beg pakaian di dlm kereta. Esk pagi Jiran ketuk pintu rumah ckp cermin kereta dh kena pecah . ►kejadian ragut dari luar kereta juga semakin berleluasa. Bahaya untuk isteri kita yang tersayang tu drive sorang2 ke tempat keje dgn cermin cerah...xpasal2 ada mata yg memerhati . . ✔Ape tunggu lagi bro? LINDUNGI keluarga anda dari PANAS dan BAHANG matahari serta BAHAYA ✔Dengan pelbagai pilihan kadar gelap dan warna. Pastikan yang ORIGINAL . . Untuk FAST RESPON sila WHATSAPP 0172504822 0172504822 0172504822


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Pos Laju Malaysia


Orang lain juga melihat

100W 5 Tone Talking Siren Light Control Box Car PA System 78005 + TYPE-R TR-51025A 48 LED Adjustable Flashing Strobe Light

100W 5 Tone Talking Siren Light Control Box Car PA System 78005 + TYPE-R TR-51025A 48 LED Adjustable Flashing Strobe Light

RM1207

sound system mohawk

sound system mohawk

RM2,7005

Doraemon Windscreen Sunshade

Doraemon Windscreen Sunshade

RM202