Tinted Mudah Alih
Tinted Mudah Alih
Tinted Mudah Alih

Kongsi Dengan Rakan-rakan

PERHATIAN! UTK MEREKA YANG SEDANG MENCARI TINTED TAHAN PANAS, WARNA, RENYUK SERTA BLH TANGGAL & PASANG BALIK TNPA HAD DGN HARGA BAJET DI AREA LEMBAH KLANG. . . . ►Duit dah byk habis. Mungkin BERATUS ringgit, mungkin juga BERIBU ringgit dihabiskan utk pasang tinted tp bila masuk kereta tetap terasa BAHANG matahari?? . ►Aircond dah bukak level 3 pun masih lagi terasa panasnya? . ►Tinted baru jer pasang tak sampai setahun tapi warna dah pudar atau “bubble” yg timbul? . ►Pernah tak time panas terik bila korang masuk dalam kereta rasa macam masuk dalam OVEN?? .. . haaaaaaa kalau pernah kita geng.. hehe (dulu punya cite lerrr) . . ►kekadang sayu pulak tgk bila anak kecil menangis sebab tak tahan dengan bahang panas dalam kereta. . ►tambah2 lagi skrg ni kejadian pecah cermin kereta smakin menjadi-jadi. Pengalaman dari abe apih sendiri, hnya tertinggal beg pakaian di dlm kereta. Esk pagi Jiran ketuk pintu rumah ckp cermin kereta dh kena pecah . ►kejadian ragut dari luar kereta juga semakin berleluasa. Bahaya untuk isteri kita yang tersayang tu drive sorang2 ke tempat keje dgn cermin cerah...xpasal2 ada mata yg memerhati . . ✔Ape tunggu lagi bro? LINDUNGI keluarga anda dari PANAS dan BAHANG matahari serta BAHAYA ✔Dengan pelbagai pilihan kadar gelap dan warna. Pastikan yang ORIGINAL . . Untuk FAST RESPON sila WHATSAPP 0172504822 0172504822 0172504822


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Pos Laju Malaysia


Orang lain juga melihat

passo keyless system

passo keyless system

RM1508

Throttle Body 1.5 3sz Pnp Passo 06 System Tambah Pik Up

Throttle Body 1.5 3sz Pnp Passo 06 System Tambah Pik Up

RM2507

Toyota Wish Passo Alphard Velfire JAF Original Emission Decals

Toyota Wish Passo Alphard Velfire JAF Original Emission Decals

RM1304

Passo Hana Cd Player Ori 100% Tinggal Last Unit

Passo Hana Cd Player Ori 100% Tinggal Last Unit

RM5302