Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Tinted Mudah Alih

    icon

    8 months ago oleh owsemstoremalaysia

    icon

    RM140

    icon

    9 Suka

    icon

    Baru

    icon

    PERHATIAN! UTK MEREKA YANG SEDANG MENCARI TINTED TAHAN PANAS, WARNA, RENYUK SERTA BLH TANGGAL & PASANG BALIK TNPA HAD DGN HARGA BAJET DI AREA LEMBAH KLANG. . . . ►Duit dah byk habis. Mungkin BERATUS ringgit, mungkin juga BERIBU ringgit dihabiskan utk pasang tinted tp bila masuk kereta tetap terasa BAHANG matahari?? . ►Aircond dah bukak level 3 pun masih lagi terasa panasnya? . ►Tinted baru jer pasang tak sampai setahun tapi warna dah pudar atau “bubble” yg timbul? . ►Pernah tak time panas terik bila korang masuk dalam kereta rasa macam masuk dalam OVEN?? .. . haaaaaaa kalau pernah kita geng.. hehe (dulu punya cite lerrr) . . ►kekadang sayu pulak tgk bila anak kecil menangis sebab tak tahan dengan bahang panas dalam kereta. . ►tambah2 lagi skrg ni kejadian pecah cermin kereta smakin menjadi-jadi. Pengalaman dari abe apih sendiri, hnya tertinggal beg pakaian di dlm kereta. Esk pagi Jiran ketuk pintu rumah ckp cermin kereta dh kena pecah . ►kejadian ragut dari luar kereta juga semakin berleluasa. Bahaya untuk isteri kita yang tersayang tu drive sorang2 ke tempat keje dgn cermin cerah...xpasal2 ada mata yg memerhati . . ✔Ape tunggu lagi bro? LINDUNGI keluarga anda dari PANAS dan BAHANG matahari serta BAHAYA ✔Dengan pelbagai pilihan kadar gelap dan warna. Pastikan yang ORIGINAL . . Untuk FAST RESPON sila WHATSAPP 0172504822 0172504822 0172504822 #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

    Dapatkan Ini

    icon

    Perjumpaan

    icon

    Petronas Pantai Dalam

    icon

    Pos & Penghantaran

    Pos Laju Malaysia

    Temui Penjual

    owsemstoremalaysia
    owsemstoremalaysia
    isFacebookVerifiedisEmailVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA