Kongsi Dengan Rakan-rakan

PERHATIAN! UTK MEREKA YANG SEDANG MENCARI TINTED TAHAN PANAS, WARNA, RENYUK SERTA BLH TANGGAL & PASANG BALIK TNPA HAD DGN HARGA BAJET DI AREA LEMBAH KLANG. . . . ►Duit dah byk habis. Mungkin BERATUS ringgit, mungkin juga BERIBU ringgit dihabiskan utk pasang tinted tp bila masuk kereta tetap terasa BAHANG matahari?? . ►Aircond dah bukak level 3 pun masih lagi terasa panasnya? . ►Tinted baru jer pasang tak sampai setahun tapi warna dah pudar atau “bubble” yg timbul? . ►Pernah tak time panas terik bila korang masuk dalam kereta rasa macam masuk dalam OVEN?? .. . haaaaaaa kalau pernah kita geng.. hehe (dulu punya cite lerrr) . . ►kekadang sayu pulak tgk bila anak kecil menangis sebab tak tahan dengan bahang panas dalam kereta. . ►tambah2 lagi skrg ni kejadian pecah cermin kereta smakin menjadi-jadi. Pengalaman dari abe apih sendiri, hnya tertinggal beg pakaian di dlm kereta. Esk pagi Jiran ketuk pintu rumah ckp cermin kereta dh kena pecah . ►kejadian ragut dari luar kereta juga semakin berleluasa. Bahaya untuk isteri kita yang tersayang tu drive sorang2 ke tempat keje dgn cermin cerah...xpasal2 ada mata yg memerhati . . ✔Ape tunggu lagi bro? LINDUNGI keluarga anda dari PANAS dan BAHANG matahari serta BAHAYA ✔Dengan pelbagai pilihan kadar gelap dan warna. Pastikan yang ORIGINAL . . Untuk FAST RESPON sila WHATSAPP 0172504822 0172504822 0172504822 #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Petronas Pantai Dalam, Malaysia

Setiap Hari 10am-10pm

Pos atau Penghantaran

Pos Laju Malaysia


Orang lain juga melihat

Sportrim ENKEI Y15ZR

Sportrim ENKEI Y15ZR

RM5509

carrier belakang vespa primavera

carrier belakang vespa primavera

RM2505

Riding Glove

Riding Glove

RM1203

Car Seat Extra Storage

Car Seat Extra Storage

RM840