Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Tinted Mudah Alih

    icon

    5 months ago oleh ain.tinted.mudah.alih

    icon

    0 Suka

    icon

    Baru

    icon

    Proton persona baru Kod warna : dark black 95% Perlukan perlindungan dari sinaran matahari dan nak kan privacy, boleh la cuba penapis haba tinted magic by owsem store. Yg ada tinted tp nk psg lg selapis bg gelap sikit pon boleh sebab tinted ni boleh pasang dan buka balik. Antara kelebihan yang paling penting didalam Tinted Mudah Alih ini ialah: 📍Visible Light Transmittance V.L.T (kadar ketulusan cahaya) 📍Ultraviolet Protection U.V (katahan sinaran ultra Unggu) 📍Infrared Rejection I.R.R (menahan haba/ Bahang Panas) yang tinggi sehingga 99%. Selain itu kelebihannya : 📌 Boleh cabut dan pasang semula banyak kali, bila2 masa dimana sahaja, Tiada had limit! 📌 Fungsi sama mcm Sun-Shade kereta cuma tiada bingkai (Kemasan yg lebih kemas) 📌 Nak turunkan tingkap pun senang, tak perlu tarik tinted. 📌 Tiada bubble atau gelembung yg akan kelihatan. 📌 Ketahanan panas yang sangat tinggi, mengurangkan bahang dari dalam kereta. 📌 Kereta menjadi lebih sejuk dan privasi. 📌 Sesuai dgn cuaca di Malaysia skrg 📌 Pemasangan yg amat mudah, Tidak perlu mengunakan heat-gun 📌 Senang, boleh potong & pasang sendiri di rumah 📌 Pastikan beli yg ORIGINAL & BERKUALITI ✌ ✔Kami menyediakan servis pemotongan tinted mengikut ukuran cermin kenderaan anda dan servis pemasangan di kedai kami ✔Perkhidmatan pos disediakan ✔Boleh hubungi/whatsapp ke no 011 1107 2934 ✔sila like Fb page: https://www.facebook.com/TintedMudahAlihbyOwsemStore/

    Dapatkan Ini

    icon

    Perjumpaan

    icon

    Kuala Lumpur

    Pantai Dalam

    icon

    Pos & Penghantaran

    Temui Penjual

    ain.tinted.mudah.alih
    ain.tinted.mudah.alih
    isFacebookVerifiedisGplusVerifiedisEmailVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0