Kongsi Dengan Rakan-rakan

Proton satria Gti Premium black 90% full cermin sisi dan bonet Perlukan perlindungan dari sinaran matahari dan nak kan privacy, boleh la cuba penapis haba tinted magic by owsem store. Yg ada tinted tp nk psg lg selapis bg gelap sikit pon boleh sebab tinted ni boleh pasang dan buka balik. Antara kelebihan yang paling penting didalam Tinted Mudah Alih ini ialah: 📍Visible Light Transmittance V.L.T (kadar ketulusan cahaya) 📍Ultraviolet Protection U.V (katahan sinaran ultra Unggu) 📍Infrared Rejection I.R.R (menahan haba/ Bahang Panas) yang tinggi sehingga 99%. Selain itu kelebihannya : 📌 Boleh cabut dan pasang semula banyak kali, bila2 masa dimana sahaja, Tiada had limit! 📌 Fungsi sama mcm Sun-Shade kereta cuma tiada bingkai (Kemasan yg lebih kemas) 📌 Nak turunkan tingkap pun senang, tak perlu tarik tinted. 📌 Tiada bubble atau gelembung yg akan kelihatan. 📌 Ketahanan panas yang sangat tinggi, mengurangkan bahang dari dalam kereta. 📌 Kereta menjadi lebih sejuk dan privasi. 📌 Sesuai dgn cuaca di Malaysia skrg 📌 Pemasangan yg amat mudah, Tidak perlu mengunakan heat-gun 📌 Senang, boleh potong & pasang sendiri di rumah 📌 Pastikan beli yg ORIGINAL & BERKUALITI ✌ ✔Kami menyediakan servis pemotongan tinted mengikut ukuran cermin kenderaan anda dan servis pemasangan di kedai kami ✔Perkhidmatan pos disediakan ✔Boleh hubungi/whatsapp ke no 011 1107 2934 ✔sila like Fb page: https://www.facebook.com/TintedMudahAlihbyOwsemStore/


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia

Pantai Dalam

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

R25 original fender

R25 original fender

RM2000

Nanodor Atasi Bau Kereta Busuk Rokok Durian Ikan Ayam Lembab Hapak Plastik Getah Tanpa Racun Kimia

Nanodor Atasi Bau Kereta Busuk Rokok Durian Ikan Ayam Lembab Hapak Plastik Getah Tanpa Racun Kimia

RM501

Tayar neuton saiz 17

Tayar neuton saiz 17

RM1504

ROADMARK F6063A

ROADMARK F6063A

RM3501