Tinted Mudah Alih
Tinted Mudah Alih
Tinted Mudah Alih

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Proton satria Gti Premium black 90% full cermin sisi dan bonet Perlukan perlindungan dari sinaran matahari dan nak kan privacy, boleh la cuba penapis haba tinted magic by owsem store. Yg ada tinted tp nk psg lg selapis bg gelap sikit pon boleh sebab tinted ni boleh pasang dan buka balik. Antara kelebihan yang paling penting didalam Tinted Mudah Alih ini ialah: 📍Visible Light Transmittance V.L.T (kadar ketulusan cahaya) 📍Ultraviolet Protection U.V (katahan sinaran ultra Unggu) 📍Infrared Rejection I.R.R (menahan haba/ Bahang Panas) yang tinggi sehingga 99%. Selain itu kelebihannya : 📌 Boleh cabut dan pasang semula banyak kali, bila2 masa dimana sahaja, Tiada had limit! 📌 Fungsi sama mcm Sun-Shade kereta cuma tiada bingkai (Kemasan yg lebih kemas) 📌 Nak turunkan tingkap pun senang, tak perlu tarik tinted. 📌 Tiada bubble atau gelembung yg akan kelihatan. 📌 Ketahanan panas yang sangat tinggi, mengurangkan bahang dari dalam kereta. 📌 Kereta menjadi lebih sejuk dan privasi. 📌 Sesuai dgn cuaca di Malaysia skrg 📌 Pemasangan yg amat mudah, Tidak perlu mengunakan heat-gun 📌 Senang, boleh potong & pasang sendiri di rumah 📌 Pastikan beli yg ORIGINAL & BERKUALITI ✌ ✔Kami menyediakan servis pemotongan tinted mengikut ukuran cermin kenderaan anda dan servis pemasangan di kedai kami ✔Perkhidmatan pos disediakan ✔Boleh hubungi/whatsapp ke no 011 1107 2934 ✔sila like Fb page: https://www.facebook.com/TintedMudahAlihbyOwsemStore/


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia

Pantai Dalam

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Ram pipe n filter

Ram pipe n filter

RM1008

HELMET X-DOT

HELMET X-DOT

RM1001

Nilox F-60 MM93

Nilox F-60 MM93

RM1,6850

Air bateri

Air bateri

RM1.503