Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Travel Towel Microfibre

icon

12 months ago oleh zuhari5963

icon

RM50

icon

3 Suka

icon

Dalam Kommuniti

icon

[ TRAVEL TOWEL (MICROFIBRE) by QASEH SOUQ GALLERY ] ============================= "Berbaloi beli towel ni, sebab ringan dan nipis.. mudah nak pack time travel" - zahidan- Perak. "Perghhhh... meresap dia lain macam.. mudah kering dan tak berbau" - firdaus- Pahang. Untuk kegunaan : Hiking, Camping, Travel Kenapa perlu pilih Microfibre Towel : 1. Nipis dan ringan. Jimat space beg. Boleh letak barang-barang penting lain. X perlu pikul berat2 lagi. 2. Cepat kering. Jemur dalam bilik pun boleh kering. Jimat masa travel. 3. Bila dah cepat kering, takdelah masalah bau hapak lagi dan org sekeliling lebih selesa dgn kita. 4. Dengan membawa tuala sendiri, kebersihan dan hygiene tu lebih terjamin. 5. Kuasa serap air lebih power dari tuala biasa. Sekali lap dah kering. . Kelebihan Microfibre Towel: 1. 6 kali lebih ringan dari tuala biasa 2. 4 kali lebih cepat kering dari tuala biasa 3. Hanya 1/8 ruang beg yang digunakan berbanding tuala biasa, yang penting tak lebih muatan semasa fly 4. Lebih serap air berbanding tuala biasa . Harga asal RM75, Harga promo RM50 saiz M RM60 saiz L . Ukuran Saiz : M (135CM X 75CM) L (160CM X 90CM) . Macam mana nak order? =============================== WHATSAPP "TOWEL TRAVEL" ke 014 5046085 WHATSAPP " TOWEL TRAVEL" ke 014 5046085 ================================ Ataupun boleh terus inbox admin. 🚫TETAPI: Harga promo ni hanya terhad 20 unit SAHAJA. Selepas itu harga kembali harga asal.. Jom dapatkannya hariini!! Cod : Sentul/Gombak Whatsapp 014-5046085 untuk order

Temui Penjual

zuhari5963
zuhari5963
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA