Kongsi Dengan Rakan-rakan

KEISTIMEWAAN TWELVE OUNCES: =========== . (+) MILK BOOSTER. Bahan Premium khusus untuk menggalakkan proses pengeluaran susu berkualiti. Susu akan jadi lebih pekat, lebih berkhasiat, dan lebih banyak, jadi tempoh untuk si manja menyusu akan berkurangan bila si manja cepat kenyang. . (+) ENERGY BOOSTER. Bila mommy lebih bertenaga, proses pengeluaran susu akan lebih efektif. Jadi susu mommy akan jadi lebih banyak. . (+) KENYANG LEBIH LAMA. Kandungan bahan di dalamnya buatkan mommy tak cepat lapar lepas menyusu macam selalu. Pengeluaran susu sangat baik bila mommies tak lapar. Dan dalam masa yang sama dapat membantu mommies jaga makan tanpa mengurangkan kualiti susu. . (+) BAGUS UNTUK KULIT SI MANJA DAN IBU. Khasiat yang terkandung membantu mencantikkan kulit mommy dan juga si manja. Baru bersalin pun nampak cantik gituuu... . (+) IMUNISASI SI MANJA LEBIH KUAT. Kualiti khasiat di dalam susu membantu menguatkan imunisasi si manja. Jadi si manja akan kurang terdedah dengan risiko penyakit. . (+) 3 PILIHAN RASA YG SUPER SEDAP! Twelve Ounces terbaru hadir dengan rasa paling best iaitu Very Berry Blast, Molasses Oats, dan juga Double Choc Chunkie. Memang kat sini je akan jumpa flavour macam ni punya sedap. Dengar pun dah naik selera dah kannn... . "OKAY SAYA SUKA SANGAT DGN SEMUA NI! SAYA NAK SEKARANG PLEASEEE..." . Boleh sayang, sabarrr, sabarrr... Akak nak bagitau satu benda best lagi ni... =========== RAYA PROMO =========== BUY 5 AND DAPAT TOTE BAG FREE BERNILAI RM 59! HANYA Semenanjung Rm 35/packet Sabah/Sarawak Rm 38/packet Brunei & Singapore $ 19/packet . “WAAHHHH ADA PROMO LAHHH! MACAM MANA SAYA NAK BELI NI?” . Senang je caranya... . Boleh hubungi kami di lokasi terdekat dan team pengedar kami akan bantu secepat mungkin. . Atau komen ‘PM’ di bawah sekarang untuk kami bantu. . PS: Promo Raya untuk limited tauuu, akan akan tamatkan anytime je, so jangan tunggu lama2 okayyy :*


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Terminal Kajang Jalan Reko, Malaysia

BANGI/KAJANG/KL/SHAH ALAM/KLANG

Pos atau Penghantaran

..Postage by Pos Laju.. ..Serious buyer can Whatsapp me @ 0172061658.. ..COD area - Bangi/Putrajaya/Kajang/Serdang/Seri Kembangan/KL/KLCC


Orang lain juga melihat

[New] Breastmilk Storage

[New] Breastmilk Storage

RM1521

Tupperware milk bottle warmer

Tupperware milk bottle warmer

RM256

MILKBOOSTER SHAKLEE

MILKBOOSTER SHAKLEE

RM04

CALIPH CEREAL

CALIPH CEREAL

RM2596