Used Original Absorber GTR R34
Used Original Absorber GTR R34
Used Original Absorber GTR R34
Used Original Absorber GTR R34
Used Original Absorber GTR R34
Used Original Absorber GTR R34

Used Original Absorber GTR R34

Telah digunakan
RM0
Sungai Petani, Malaysia

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Absorber GTR R34 BNR34 original condition tiptop asal kereta bukan halfcut. Owner tukar pakai adjustable. Offer me a price, kena harga, saya jual. Xkena harga, saya simpan. Tiada leaking atau bocor, boleh rujuk gambar, abs damper pun still cantik xpecah dan hancur. Selalu kalau nak tgok condition, tgok abs damper xpecah lg, mst absorber elok lg sbb abs damper yg paling mudah rosak. Material sponge. Tp yg ni ke empat empat dalam keadaan cantik. Tak urgent pun. Boleh try survey kat halfcut mana mana tempat, tu pun kalau jumpa lah. Sbb mmg susah nak cari barang original GTR ni. Tambah tambah model R34, sekarang pun banyak atas jalan R35 ja. R32 R33 R34 mmg rare to see la. Ni plak GTR. Sekian sedikit sebanyak ringkasan saya. Boleh whatsapp kalau ada soalan 013-9509905 (matnabmini). Tag : gtr r32 r33 r34 r35 bnr34 v-spec nur skyline arai shoei bell bathing ape adidas yeezy yohji yamamoto rxz tzr nike vintage guess kenzo stussy kaws uniqlo h&m hawaii polo by ralph lauren bear sweatshirt sweater ssur hoodie hooded carhartt kiss akrapovic tommy hilfiger champion products fila vans converse


Orang lain juga melihat

Barang Rxz

Barang Rxz

RM1,2344

Japan Used Toyota Estima acr50 Door Visors set

Japan Used Toyota Estima acr50 Door Visors set

RM2501