Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Used Original Absorber GTR R34

    icon

    4 months ago oleh matnabmini

    icon

    7 Suka

    icon

    Sudah digunakan

    icon

    Absorber GTR R34 BNR34 original condition tiptop asal kereta bukan halfcut. Owner tukar pakai adjustable. Offer me a price, kena harga, saya jual. Xkena harga, saya simpan. Tiada leaking atau bocor, boleh rujuk gambar, abs damper pun still cantik xpecah dan hancur. Selalu kalau nak tgok condition, tgok abs damper xpecah lg, mst absorber elok lg sbb abs damper yg paling mudah rosak. Material sponge. Tp yg ni ke empat empat dalam keadaan cantik. Tak urgent pun. Boleh try survey kat halfcut mana mana tempat, tu pun kalau jumpa lah. Sbb mmg susah nak cari barang original GTR ni. Tambah tambah model R34, sekarang pun banyak atas jalan R35 ja. R32 R33 R34 mmg rare to see la. Ni plak GTR. Sekian sedikit sebanyak ringkasan saya. Boleh whatsapp kalau ada soalan 013-9509905 (matnabmini). Tag : gtr r32 r33 r34 r35 bnr34 v-spec nur skyline arai shoei bell bathing ape adidas yeezy yohji yamamoto rxz tzr nike vintage guess kenzo stussy kaws uniqlo h&m hawaii polo by ralph lauren bear sweatshirt sweater ssur hoodie hooded carhartt kiss akrapovic tommy hilfiger champion products fila vans converse

    Dapatkan Ini

    icon

    Sungai Petani

    Temui Penjual

    matnabmini
    matnabmini
    isEmailVerified
    • positiveReviewsCount1
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0