Share This Listing

Public Comments

Vanity Mirror Hebat Canggih Pakai touch screen!

icon

6 months ago by nadiacloset

icon

RM799

icon

7 Likes

icon

New

icon

Vanity mirror paling canggih dalam Malaysia yang boleh custom made bubuh nama sendiri! Jangan pakai vanity mirror jenis lama lagi! Anda dah ketinggalan! Sekarang orang pakai touch screen sahaja! Telefon pun pakai touch screen bukannya tekan-tekan keypad macam tekan telefon lama! Itu dah tahap tertinggal keretapi nama nya! Sentuh sahaja la nak on/off lampu. Ada dua lubang USB untuk caj telefon. Plug dekat bahagian kiri untuk pakai hairdryers. Universal outlet yang boleh cucuk macam-macam plug. Saiz besar gedabak 100cm x 80cm Boleh buka kaki dan pasang. Datang sekali dengan kaki takkan vanity mirror takde kaki? Nanti jatuh cermin tu pecah! Boleh gantung dekat dinding sebab dah ada cangkuk besi kuat! Tak nampak pun cangkuk bila gantung! Haaa nak pakai vanity mirror lama lagi ke? Tak nak upgrade kepada vanity mirror yang lebih canggih dan moden? Hanya RM799.00 sahaja free postage SM. Korang beli kat luar sana pun (saiz sama) RM500 lebih tapi fungsi apa pun takde takat boleh teropong muka je! Sekadar ada lampu orang kata. Tunjuk dekat kawan-kawan pun deorang tak impress pun sebab boleh bubuh lampu sendiri! Lain la kalau tunjuk yang pakai touch screen!!! Rasa terpukau terus! Harga untuk cermin sahaja takde set. Kalau nak set tambah harga. Kalau satu set mahal, pergi beli sendiri atau buat sendiri. TQ #vanitymirror #vanitytable #vanity #sephora #sephoramy #homedecormalaysia #home #decor #cermin #hiasan #free #vanitytable #ledbulbs #bulbs #impressionvanity #makeupmirror #mirror #glammirror #cermin #cerminmekap #berlampun #cerminberlampu #setmeja #cerminsolekan #solekan #ledmirror #bathroommirror #illuminatedmirror #ledvanity #hollywoodmirror #vanity #vanitymirror #vanitymirrormalaysia #vanitymirrormurah #cerminmekap #cerminberlampu #cerminled #ledmirror #cerminmalaysia #cerminmurah #muamalaysia #muaselangor #muaperak #ringlightmalaysia #muakedah #muajohor #muakelantan #dressingtable #vanitytable #vanitymirrorasia #cerminhiasan #cerminsolekan #cerminmurah #vanitymirrorkl #vanitymirrorbrunei #vanitymirrorsingapore #hollywoodmirrormalaysia #makeupmalaysia #makeupartist #homedecormalaysia #ikeamalaysia

VanityMirrorMy

Mirrors

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Free postage SM Sabah Sarawak takde postage too expensive & risky

Meet The Seller

nadiacloset
nadiacloset
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Reviews
geminitaGreat seller to deal with! Prompt delivery! Speedy...read more
2 years ago
5.0
izan3009Great seller to deal with! Prompt delivery! Thank ...read more
2 years ago
5.0
aliadolahGreat seller to deal with! Prompt delivery! Item d...read more
2 years ago
5.0

YOU MAY ALSO LIKE