Video Kahwin Hanya 200
Video Kahwin Hanya 200
Video Kahwin Hanya 200

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Video kahwin hanya rm200? Biar betul?!! Haa baca elok2 ye. Harga mmg rm200 siap editing sekali. Kenapa murah sangat? Sebab ni first time saya baru nak berjinak-jinak buat wedding video. Jangan salah faham, saya mmg di dalam background design dan creative bertahun-tahun dah. Saya mmg tau nak ambil gambar cantik dan edit video. Saya charge murah sebab saya nak build up saya punya profile portfolio dulu. Jadi untung lah early clients saya sekarang ni, hanya rm200 je buat masa ni. Lagi satu sebab kenapa murah? Sebab saya tak pakai dslr, saya hanya pakai camera compact sahaja. Panasonic TZ70 with Leica lens, so bukan lah camera cikai sangat pun. Mmg HD. Saya rasa compact camera dah cukup ntuk capture video as long dia HD. Jadi sesiapa nak bantu support dan nak control bajet sesangat boleh contact saya. Thank you


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Pos laju rm6


Orang lain juga melihat

Nikon D3100 Fullset

Nikon D3100 Fullset

RM69916

Nikon D3100 Fullset

Nikon D3100 Fullset

RM69912

Nikon D5000 Fullset

Nikon D5000 Fullset

RM79913

Nikon D3200 Fullset Red Limited

Nikon D3200 Fullset Red Limited

RM1,19910