Video Kahwin Hanya 200
Video Kahwin Hanya 200
Video Kahwin Hanya 200

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Video kahwin hanya rm200? Biar betul?!! Haa baca elok2 ye. Harga mmg rm200 siap editing sekali. Kenapa murah sangat? Sebab ni first time saya baru nak berjinak-jinak buat wedding video. Jangan salah faham, saya mmg di dalam background design dan creative bertahun-tahun dah. Saya mmg tau nak ambil gambar cantik dan edit video. Saya charge murah sebab saya nak build up saya punya profile portfolio dulu. Jadi untung lah early clients saya sekarang ni, hanya rm200 je buat masa ni. Lagi satu sebab kenapa murah? Sebab saya tak pakai dslr, saya hanya pakai camera compact sahaja. Panasonic TZ70 with Leica lens, so bukan lah camera cikai sangat pun. Mmg HD. Saya rasa compact camera dah cukup ntuk capture video as long dia HD. Jadi sesiapa nak bantu support dan nak control bajet sesangat boleh contact saya. Thank you


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Pos laju rm6


Orang lain juga melihat

Mamiya C330

Mamiya C330

RM1,0000

Olympus M.Zuiko 45mm f1.8

Olympus M.Zuiko 45mm f1.8

RM83018

Parrot Jumping Race Jett Asia Minidrone Malaysia

Parrot Jumping Race Jett Asia Minidrone Malaysia

RM7490

Parrot Mambo Mini Drones Quadcopter Malaysia

Parrot Mambo Mini Drones Quadcopter Malaysia

RM6500