Video Perkahwinan 200
Video Perkahwinan 200
Video Perkahwinan 200

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Video kahwin hanya rm200? Biar betul?!! Haa baca elok2 ye. Harga mmg rm200 siap editing sekali. Kenapa murah sangat? Sebab ni first time saya baru nak berjinak-jinak buat wedding video. Jangan salah faham, saya mmg di dalam background design dan creative bertahun-tahun dah. Saya mmg tau nak ambil gambar cantik dan edit video. Saya charge murah sebab saya nak build up saya punya profile portfolio dulu. Jadi untung lah early clients saya sekarang ni, hanya rm200 je buat masa ni. Lagi satu sebab kenapa murah? Sebab saya tak pakai dslr, saya hanya pakai camera compact sahaja. Panasonic TZ70 with Leica lens, so bukan lah camera cikai sangat pun. Mmg HD. Saya rasa compact camera dah cukup ntuk capture video as long dia HD. Jadi sesiapa nak bantu support dan nak control bajet sesangat boleh contact saya. Thank you


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Pos laju rm6


Orang lain juga melihat

Pentax K-x

Pentax K-x

RM50021

Sony a33 SLT

Sony a33 SLT

RM85013

Canon 500D Body With 18-200 F3.5-5.6 IS Lens

Canon 500D Body With 18-200 F3.5-5.6 IS Lens

RM1,3900

Canon EOS 1100D

Canon EOS 1100D

RM1,0000