Sell
Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

hanimjannah

No reviews

RM39

Xboom mascara

icon

Giant Hypermarket

icon

Meetup

icon

New

Xboom mascara mmg best sgt2 snang di pkai and snang di cuci tak hitam kan mata tau sis mmg cuci tu kan kite blh tarik2 mcm tu tkde tinggal kan hitam2 bawah mata sis..skrg tgh ad promo rm20 exc pos jom cpt2 grab sis rugi tau tak grab nati promotion abis dah kene beli rm39 exc pos hah mane lbih jimat..πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™ˆ mai whatsapp laju2β™₯️β™₯️β™₯️

1 month ago In Makeup

icon

Xboom mascara

icon

Mascara

Listed by hanimjannah

Very Responsive

Verified

Check seller profile

Β© 2019 Carousell Sdn Bhd (1236013-M)

Help Centre

Β  β€’ Β 

Contact Us

Β  β€’ Β 

Press

Β  β€’ Β 

Jobs

Β  β€’ Β 

Advertise with Us

Β  β€’ Β 

Terms

Β  β€’ Β 

Privacy

Australia flag icon
Canada flag icon
Hong Kong flag icon
Indonesia flag icon
Malaysia flag icon
New Zealand flag icon
Philippines flag icon
Singapore flag icon
Taiwan flag icon