Sell
Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

syedames

No reviews

RM140

Zahra Kurung 3.0

icon

Shah Alam

icon

Mailing

icon

New

[NEW ARRIVAL] ZAHRA KURUNG 3.0 ------------------------------ KURUNG ANTI GOSOK! ANTI PANAS! Wanita diluar sana sangat sibuk dan berkejar-kejar setiap pagi hingga tak cukup masa nak bersiap?? Kami sangat peka dengan masalah anda dan kami nak tolong selesaikannya. Lepas ni, dah tak payah amik masa lama pun nak bersiap, tahu tak sbb apa?? Sebab baju ni tak perlu gosok 😘 Special Features: ✅ Material originally high quality Moss Crepe ✅ Kain selesa dan lembut ✅ Anti panas ✅ Anti gosok (tak perlu iron) Pattern & Warna: ✅ 12 pilihan CORAK dan WARNA yang baru ✅ Semestinya kami sediakan warna yang cun melecun utk korang ✅ Corak yang kelihatan ayu, sopan dan terserlah kelembutannya bila sis memakainya. Confirm ada yang menjeling sis nanti 😉 Size: ✅ Saiz dari XS hingga 4XL ✅ Yang susah cari saiz baju plus size tak usah risau lagi ye! Kami dah ready sehingga saiz 4XL. HARGA?? -------------------------- Harga asal: R̶m1̶8̶9̶ Sempena new launching kami bagi discount: Rm140 shj! 🎊🎉

1 year ago In Two-piece

Listed by syedames

Verified

Check seller profile