preloved.by.farhana

farhana

@preloved.by.farhana
Verified with
Joined Dec 2017
Bukit Mertajam
4.8
40 Reviews
alizasara
Seller

alizasara Great buyer to deal with. Decisive and sure with what she wants (:

5 months ago
5.0
yourstrulysn
Seller

yourstrulysn great buyer tq sis

5 months ago
5.0
gherobokbyapyz
Seller

gherobokbyapyz Thank you ☺️ ☺️☺️

5 months ago
5.0
nabilah.salleh
Seller

nabilah.salleh Fake buyer. Mintak discount banyak, dah bagi terus senyap. Mula mintak hold barang tapi taktahu bila nak ambik barang. Lepastu nak pos terus senyap. Please do not deal with her❌

6 months ago
1.0

Pasal kes ni dah settle pun saya dh transfer duit dkt acc bank seller ni. Kalau la saya "fake buyer" saya takkan transfer duit. To this seller, saya buat payment lmbt terus cakap "fake buyer"? Bila saya dh transfer duit,kamu diam n tak inform lgsg bila nak post barang, patut ke saya pnggil kamu ni "fake seller"?? P/S: To all seller yg deal dgn saya, bila saya dah made an offer barang, selalunya selepas tu terus saya transfer duit, please remind saya kalau saya belum transfer duit pda hari sama

preloved.by.farhana
5 months ago
nurru
Seller

nurru Sorry sis..i tak boleh reserved lama sbb ada buyer lain.coz u dah make an offer hari rabu tp smpi arini u tak ada sebarang respond msg..i harap u tanya dlu sebelum u made an offer if tak jadi beli takpe..thank you

7 months ago
2.7

Saya pernah beli 5 helai baju from this seller, bila kali ni saya bayar lmbt seller ni lgsung tak remind+bg bad review+cancel deal. 😊 Saya dah chat jelaskn semua. I am sorry. P/S: To all seller yg deal dgn saya, bila saya dah made an offer barang. maksdnya saya betul2 nak beli n selalunya selepas tu terus saya transfer duit, please remind saya kalau saya belum transfer duit pda hari yg sama, sbab bnyak barang saya dah made offer dari seller lain jadi kadang terlepas pandang. PLEASE REMIND ME.

preloved.by.farhana
5 months ago
@farhanazainolali 🌸🌸 💕PRELOVED CHEAPEST IN MALAYSIA💕 2acc: annarama.shoppe ❌NoRefund ❌NoReturn❌NoSwap ❌NoNego 🚚POSLAJU: [RM8sm (500g)/RM11sm (1kg)] [RM12ss (500g)/RM17ss (1kg)] 🚗COD Area : Bukit Mertajam, Penang. Thank You For All Your Support 😙
New finds incoming!
Follow this seller to get updates when an item is up for sale!