sabrinanzm

sabrinanzm

Response Rate IconMostly responsive
Verified with
Joined Dec 2016
Cheras
4.9
56 Reviews
nuramedina
Buyer

nuramedina PLEASE REFUND MY MONEY! Aku tak ingin dah beli seluar dari kau, aku dah tak ingin nak deal dengan kau. Kau yang tak nak refund duit aku, ni nak paksa aku nak bayar duit lagi dekat kau. Memang tak la! Dah kau miskin sangat kau simpan la duit aku tu, 1 sen aku tak halalkan.

14 days ago
1.0

Fyi dear buyer kurang adab, saya dah tulis terms & condition no refund/ no exchange. Halal tak halal Tuhan tau cara saya jual preloved saya, selama saya jual tak ada masalah awak mcm mati laki padahal salah sendiri malas baca. Awak yang buat bayaran tanya tanya apa apa pls la

sabrinanzm
5 days ago
syaripa
Buyer

syaripa cantik sangat dress ni..tq ye..next order lg..

19 days ago
5.0
mekwardrobe
Buyer

mekwardrobe Baju cantik sangat! Thank youuuu. Pleasant well 👍🏻

a month ago
5.0
clothes_needlove
Buyer

clothes_needlove Great seller; quick response n delivery, love the blouse tq xx

a month ago
5.0
jetsanoy
Buyer

jetsanoy Very nice seller to deal with! Thank you very much 😊

a month ago
5.0
SERIOUS BUYER ONLY! - selling bcs need pay hospital bill - sold items will be deleted - all exclude postage add rm12 for sabah rm8 for semenanjung - shipping on saturday only - no return/ exchange ⛔️ will reply within 24 hours & joy buyer i’ll block